Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lobo se (z)vrací

4. 6. 2010 17:17
Nácvik amputací

To se mi moc nezdá. Nevěřím, že by za války bylo nutný nacvičovat jednoduchý, tisíckrát opakovaný úkon na zajatcích.

0 0
možnosti

Zawgat_Mohammed

22. 5. 2010 16:06
Kniha

Dneska jsem cetla anotaci ke knize "Byl jsem Mengeleho asistentem" od Miklose Nyiszliho. Pokud se nekdo o tuto problematiku zajima, bude to jiste dobry zdroj informaci. Byt podle uryvku chvilemi beha mraz po zadech.

0 0
možnosti

garumna

4. 6. 2010 17:05
Re: Kniha

Diky za tip :) Precetla jsem pomerne hodne knih s touto tematikou, bohuzel tato mi unikla... Manzelce karma!

0 0
možnosti

Fatboymiki

20. 5. 2010 6:10
dle mého

je to celé blbost. A argumentovat detektorem lži je kravina. Z jednoduchého důvodu, lhát v cizím jazyce je snazší. Tuhle zkušenost zaznamenala americká tajná služba (už nevím, která odnož), když vyslýchala v anglickém jazyce nějakého číňana podezřelého ze špionáže.

0 0
možnosti

Fatboymiki

20. 5. 2010 6:12
Re: dle mého

a ještě něco. Nerozumím této konstrukci, cituji: "O tom, že Němci prováděli během II. světové války lékařské pokusy na živých lidech, bylo u nás napsáno mnoho.

Daleko méně se ale ví o tom, že k podobným praktikám se prý uchylovali i českoslovenští lékaři o celá desetiletí později."

co znamená o celá desetiletí později, když korejská válka vypukla necelých 10 let po skončení 2.sv. v.?

0 0
možnosti

hekp

19. 5. 2010 22:53
gen. Šejna

 Šejna byl obyčejný baron prášil, zvláštní kolik lidí uvěřilo jeho báchorkám. Pro jeho tvrzení o pokusech na Američanech v době korejské války s československou účastí neexistují žádné přesvědčivé důkazy.

 

0 0
možnosti

geo.novotny

19. 5. 2010 20:43
Me uznani za odvahu

mlada damo. Cela tato kauza csl. lekaru a csl. vojaku v korejskem konfliktu neni zdaleka objasnena. Nyni vsak neni "politicky koretni" o veci hovorit, vysetrovat a dopatrat se pravdy. Nejitrit stare rany. Jsme preci ve 21. stoleti, barbarstvi minulych rezimu "uz nikoho nezajima", ovsem mimo tech, kterych se dopousteli Americane. Kauza o ktere pisete se "mozna" docka objeveni az padne rezim v S. Koreji a zachrani-li se archivy. Ty ceske, ruske a americke byly ucelove vyprazdneny. Dekuji.

!!!!!!!!!! G.N.

0 0
možnosti

Tuubeen

20. 5. 2010 9:07
Re: Me uznani za odvahu

Možná není politicky korektní zde. Já jsem se o tom dozvěděla asi před týdnem z dokumentu vysílaného francouzskou televizí Arte, kde jsem zahlédla dokonce i kousek výpovědi (snad svědka?)... Bohužel, neznám název dokumentu.

0 0
možnosti

Rilian

19. 5. 2010 18:25
A co Ludvík Souček?

Tento "český Däniken" měl hodně temnou minulost z války v  Koreji. ČSSR tehdy vyslala kontingent vojáků, aby tam vybudovali nemocnici. Jenže v té nemocnici se dělaly pokusy na amerických válečných zajatcích. Všechno možné.. Od obyčejných amputaci typu "co to s vojáčkem asi udělá?" až po zkoušeni chemických a biologických zbrani. A různé ty drogy na hlavu - mind-altering drugs and mind-control drugs - zajatci pak ani nevěděli, kdo jsou a kde jsou a "šli jako ovce", jak pravil svědek. A když už nebyli k ničemu, tak cesta vedla do krematoria. Po provedeni "výzkumu" byli zajatci, kteří to nějak zvládli přežít, popraveni. Československé krematorium v Koreji běželo na plný výkon nepřetržitě celé měsíce. Zajímavé bylo, že už tehdy - začátkem padesátých let - experimentovali čeští a sovětští "lékaři" s kokainem a heroinem. ..Výzkum to byl tak zajímavý, že po změně válečné situace v Koreji se to celé přestěhovalo do nemocnice ve Střešovicích. http://www.devitalizace.euweb.cz/dc/dcRos532.htm

0 0
možnosti

Rilian

19. 5. 2010 18:32
Re: A co Ludvík Souček?

Jakkoli Rosťu Hedvíčka často nemusím, informacemi na svém blogu o těchto příšerných, přísně tajených věcech, které prováděli českoslovenští Mengele(ové) na amerických zajatcích, se trefil do černého! A uveřejnil je už před osmi lety (5.3.2002)

0 0
možnosti

dietni.suchar

19. 5. 2010 17:55
šejna

zajímavý, že se zatím nenašel hodnověrnější svědek než "semínkový generál".Rv

0 0
možnosti

lrklo

19. 5. 2010 17:38
Chybička! O Němcích se píše velmi málo nebo

spíše nepíše, jsou to totiž naši nejlepší přátelé, majitelé většiny médií a našeho hospodářství. A tzak se píše o sovětských a čerskoslovenských lékařích. Tento blog je toho důkazem.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2934x
Láska nedává nic než jen sebe a nebere nic, co sama nemá.
Lásce nic nepatří, ale ani ona nikomu nepatří.
Lásce totiž zcela stačí samotná láska.
Milujete-li, neměli byste říkat "Bůh je v mém srdci", ale raději říkejte "Já jsem v srdci Boha."
A nemyslete si, že lásce můžete určovat směr, protože láska, pokud jí stojíte za to, určí směr vám.
(Džibrán Chalíl Džibrán, Prorok)