Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FP

je zarazejici jake propagandy jsou multikulti zrudy schopny aby zaplavili CR Islamistama.

zasadne rozlisovat mezi muslimama a ostatnima. u ostatnich je mozne integrace. u muslimu uz z definice neni (maji to zakazany). kdyby slo o samotne deti, pak by to bylo ok. jenze ony sem za nima dorazi i rodice a tim zacne islamizace zeme. deje se to vsude v evrope (predtim na blizkem vychode - viz libanon) - jde to jak pres kopirak. australie jiz detske uprchliky taky neprijima - uvedomili si to tam drive nez evropani, ze pokud si maji zachovat svou kulturu, tradice a styl zivota, tak musi byt naprosto striktni. a nejsou to syrske ani africke deti, ktere jsou v ohrozeni - jsou to ty evropske. viz porodnost v africe, muslimskych zemich a pak v evrope. afrika a muslimske zeme uplne v pohode preziji bez nas. meli bychom zacit resit nas, proc vymirame. neustale se tu nekdo snazi spasit svet a na svoji rodinu/zemi/region kasle..

12 0
možnosti
TM

Tak teto článek to je teda dobrý hnus. Srovnávat nesrovnatelné jen aby si obhájila příliv muslimů a pak chytře mohla řešit problémy s nimi spojené, hnus.

12 0
možnosti
OF

Boxing day? Od slova boxovat ?;-DTak to tady dnes vypadá.

/ Boxing day je dnes. Sv.Štěpána /. Matějku čtu rád, je to takový malý velký muž,málokdy má pravdu ale je s ním sranda. Chuck Norris je oproti němu srab a suchopár.;-D

0 0
možnosti
KM

Karma, paní Sadio. Akorát na pana Matějku jaksi nemá ani cenu reagovat ... nebo ho vůbec číst.

1 14
možnosti
AK

Kdo jiný by se takovéhoto blábolu mohl zastávat, než autorka podobných blábolů...

2 0
možnosti
KM

Jste mimo autorko. Zachránené židovske deti nikdy neprojevily snahu zničit kulturu Velké Británie. Naopak - pokud jsem stačila zaznamenat - se staly platnými a vdečnými občany. Nebo snad víte o případu, kdy nekterý z nich odpálil bombu v londýnském metru či autubusu?

Z nezanedbatelné časti tech, jejichž pravo na pomoc hájíte, se bohužel stávají klasičtí "hadi na prsou''. Ti neagresivní jimž nebude pomoženo, nechť podekují svým muslimským souvercum.

Jste demagog.

16 0
možnosti
Foto

Není mi známo, že by nějaké zachráněné dítě bylo jako školáček členem Hagany či Irgunu a jako takové vyhazovalo do vzduchu britské ambasády nebo mezinárodní hotely. Ostatně, vy také nemůžete předjímat, že pokud zachráníte syrské dítě, stane se z něj terorista. Ale jestli jste chtěla naznačit. že židé se násilných aktů nikdy nedopouštěli, vězte, že mezi nejaktivnějšími teroristickými organizacemi v USA mezi 60. a 80. lety byla Jewish Defence League, používající balíčkové i jiné bomby.

3 9
možnosti
Foto

Dodatek: zásluhu (respektive zločin) Sira Wintona dokládá i to, že se Židům snažil zachraňovat životy v době, kdy tisk a veřejné mínění o Židech informovalo stylem:

"Židé začnají ovládat už i nejvyšší místa evropské politiky. Poslušni Talmudu, hledají ty nejjistější cesty, jak získat převahu nad jinověrci. Neštítí se přitom žádné podlosti vůči původním obyvatelům; podle Talmudu totiž není křesťan pro žida člověkem. Ještě nedávno byli židé nepřáteli Evropy; dnes se jim u nás dostává, čeho si zamanou. Nikdo jim neubližuje, požívají tu práv a výsad, o jakých by se jim dříve ani nesnilo, ale přesto jsou, místo vděku, zjevně našimi nepřáteli. Talmud přímo říká, že ten, kdo zabije nežida, prokázal službu jejich Bohu. Vyznavač Talmudu sice může být občanem evropské země, ale jeho víra mu nedovoluje být zde vlastencem. Ani sami se sebou židé ve svých zemích nevydrží – odcházejí do Evropy a jejich komunity se tu rozrůstají jako plevel, který se na jiných rostlinách živí, až je dočista vycucá a vyhladí." (August Rohling: Židé podle Talmudu na uváženou křesťanům a židům všech stavů).

3 2
možnosti
II

To je legrace, jak část diskutujících Váš článek vůbec nepochopila, zatímco jiná část se jen dál opevňuje ve svých pozicích :-)

Dobrá reakce na soukmenovce Matějku. R^

2 1
možnosti
JR

J10a58n 63R42á15ž

26. 12. 2014 12:34

Autorka, spolu s mnoha jinými manipulátory veřejného mínění, je klasický demagog. Srovnávat pomoc uprchlíkům za druhé sv.války s uprchlíky se zemí, kde žijí lidé zcela jiného civilizačního okruhu, to je neuvěřitelná hloupost.

1) Proč těmto uprchlíkům nepomohou predevším arabské státy, které evropanům nejenom za evropské války nepomohli, ale naopak pomoc sabotovali

2) Když se nuceně uchýlí uprchlík ze židovsko křesťanského civilizačního okruhu do jiné země kde žijí lidé stejné civilizace, rychle zapadne mezi místní, přizpůsobí se a stane se prospěšným tamní společnosti. Jak to dopadá s uprchlíky z islámských zemí je možno pozorovat v celé Evropě. Ani v druhé,či třetí generaci nejsou schopni bezproblémového spolužití a mimo sociální dávky nenávidí vše co je obklopuje.

Přestaňte s pomocí uprchlíkům útočit na city spoluobčanů a zneužívat to, že Evropané mají generacemi předávaný humanismus a křesťanský smysl pro pomoc bližním. Je to falešné, nic to nereší a zadělává to jen podmínky pro budoucí sebezničijící problémy. Islám, jak dokazují dnes a denně sami muslimové, je zcela nekompatibilní s křesťanstvím.

13 0
možnosti
Foto

Vzpomínám si na rozhovor s Chorvaty, kteří byli hosty celou II. válku v Egyptě.......

1 0
možnosti
MP

Tak v první řadě tady chybí zmínka o tom, jak neochotně přistupovalo Švýcarsko k židovským imigrantům. Amerika taky ta svoje imigrační pravidla měla nastaveno dost tvrdě. Tolik k minulosti.

Švýcarsko se imigrantům hodně otevřelo, ale už se začínají ošívat. Švédsko se otevřelo naplno a efekty jsou vidět. USA mají hlavní slovo ve vojenských operacích na středním východě, Saudové jsou jejich spojenci. Nevidím nikde, že by nabídli převozy ohrožených lidí do širých amerických plání, kde by jim udělali aspoň takové "jakoby areály" a po vyřešení konfliktu je vrátili zpět.

Nechci snižovat zásluhy sira Wintona, ale těch pár stovek dětí bychom vzali na dva-tři roky taky (a stejně jako on - samotné). Jenže tady se mluví o jiných počtech. Navíc západní Evropa je zaplavována uprchlíky i z jiných oblastí a vypadá to spíš na ekonomické uprchlíky.

Nevyplodila jsem žádná promyšlená moudra, to uznávám, ale ono se toho na Váš článek až tak moc psát nedá a navíc se mi zdá, že by to bylo zbytečné.

5 0
možnosti
BM

Musel jsem to číst několikrát abych pochopil. Avšak bylo to zbytečné... nepochopil.

Akorát to, že absolutně sčítáte hrušky s jablky a srovnáváte nesrovnatelné...  A vůbec neznáte dějiny. Židé v Německu by se měli se zbraní v ruce postavit Hitlerovi????? Prosím Vás jak???

Nehledě na to, že Židé jsou rozptýlení po celém světě a jsou v každé zemi přínosem. Mají nejvíce Nobelových cen a stojí ze velkou částí objevů pro lidstvo. Žádný Žid se neodpalí v autobuse ani nikoho nepodřízne za to, že vyznává jinou víru.

11 0
možnosti
BM

A mimochodem v řadách spojeneckých armádách bojovalo mnoho Židů, kterým se podařilo uprchnout z Německa či okupovaných zemí.....

2 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2934x
Láska nedává nic než jen sebe a nebere nic, co sama nemá.
Lásce nic nepatří, ale ani ona nikomu nepatří.
Lásce totiž zcela stačí samotná láska.
Milujete-li, neměli byste říkat "Bůh je v mém srdci", ale raději říkejte "Já jsem v srdci Boha."
A nemyslete si, že lásce můžete určovat směr, protože láska, pokud jí stojíte za to, určí směr vám.
(Džibrán Chalíl Džibrán, Prorok)