Diskuse

Hanebnost Sira Nicholase Wintona

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vazena pani autorko, na vasem miste konvertitky bych si o zidy vubec neotiral usta. Z mist, ktere vasim souvercum laskave poskytly utociste dnes musi zide prchat v obavach o zivot. V ostrelovanem Izraeli se citi bezpecneji, nez po boku vasich soudruhu. A ne - neni to otazka jenom "nekolika pomatenych jednotlivcu", zatimco "drtiva vetsina mirumilovnych" jim na vypalene obchody vylepuje srdicka... (abychom se drzeli multikulti propagandy). Dnes jsou na rade zide, zitra budeme my. Toto je totiz ten pravy mohameduv islam, stejny jako v casech, kdy mohamed nechaval vyhlazovat okolni zidovske kmeny. Venujte prosim 5 minut sveho casu tomu, abyste si precetla tento clanek, mozna Vam trochu otevre oci:

http://zpravy.idnes.cz/zide-chteji-po-utocich-v-parizi-odejit-do-izraele-f6r-/zahranicni.aspx?c=A150111_120122_zahranicni_ert

Neberte to jako xenofobii - krestany, zidy, budhisty, hinduisty, ukrajince, vietnamce a vubec vsechny narody na zapade i na vychode a na dalnem vychode ano, klidne po tisicich, ale muslimy - ani jednoho. Muzeme pomahat a taky pomahame tam u nich, ale jinak tam maji jine muslimske, casto velmi bohate staty, kde se zrovna nevalci a ktere by se jich mely ujmout.

0 0
možnosti

A jeste jedna vec - jak se tady ohanite 70 let starym pripadem onoho zidovskeho teroristy, ja vam GARANTUJU, ze pokud by meli muslimove na svedomi neco pouze v tomto rozsahu, tak se tu na ne bude pohlizet stejne jako na ty budhisty, hinduisty, etc. Jenze ono kdyz neni tydne aby v evrope neco nebouchlo, nebo se nestrilelo (v celosvetovem meritku jsou dzihadisticke atentaty doslova na dennim poradku), tak se asi nemuzete divit, ze vam tu mirumilovnost nikdo nebasti. Rikate, ze islam je nabozenstvi jako kazde jine, ale zadne jine nabozenstvi, i ty mnohonasobne vice v evropske spolecnosti zastoupene, temito problemy netrpi. To si vysvetlujete jak?

0 0
možnosti
Foto

Nadpis je nechutnost... má vůbec cenu číst zbytek?:-/

0 0
možnosti

vás ta šňůrka mezi ušima hodně svrbí, když tohle dokážete vyplodit.

0 0
možnosti

Autorka je pussy - jinak řečeno Zemanova unda.

1 0
možnosti

J27i76ř44í 43V44a28c46a

28. 12. 2014 23:33

Pravda a láska brzy získají svůj pravý význam.

0 0
možnosti

...hele paní.....a berete na to něco...???

1 0
možnosti

Tohle už není satira a ironie, ale demagogický žvást. Pan Goebles a redakce moskevské Pravdy v 68 by z Vás měli radost. Jak jste se dlouho učila umění nasazovat ostatním psí hlavu?

2 0
možnosti

Sadio:Vy jste onemocněla, jinak si to nedovedu vyložit. Píšete zrůdnosti madam, jste už tak zoufalá ? jsou lékaři, kteří by Vám mohli pomoci.Rv

5 0
možnosti

Nechapu jak muzete madam napsat a obhajovat takovy zrudny blog a pritom na svem infu hovorite o lasce v srdci. Jak je ovidet jsou to u vas jenom reci. Laska. Bozi laska se pozna podle skutku. To co jste napsala o vas dostatecne svedci.

6 0
možnosti

Jasně, kdyby Winton ty děti neodvezl, tak by se zcela jistě hrdinně postavily Hitlerovi Rv

2 0
možnosti