Diskuse

Válka s cikánama

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

ladyevil_cz

13. 9. 2011 13:36
:)))

R^

0 0
možnosti
MP

Martin V2

1. 9. 2011 15:22
Trochu chyba

Opět se tu vrací klasické multikulturní - proč Vám vadí cikán co Vám ukradl tisícovku, když papaláši kradou miliony. Když pominu krutou realitu, že z papalášů krade jen někdo a z cikánů, co se dostali někam výše kradli asi všichni, tak nějaké virtuální miliony mě netrápí tak, jako to, že mi někdo šlohl výplatu.

Když se manželce snažila cikánka ukrást kabelku, nemávl sem rukou a neřekl si - ona je chudinka, jen at si ty naše peníze vezme a dá najíst chudákům dětem, vždyť ve vládě kradou více, ale zasáhl jsem, protože ta zlodějka nevěděla, že sem se zdržel a jdu za ní. Třeba Vy se v takovém případě zachováte jinak?

4 0
možnosti
K

klapzubova

1. 9. 2011 15:24
Re: Trochu chyba

Karmínové sádlo bude určitě vstřícné;-D

2 0
možnosti
O

obcas

1. 9. 2011 14:30
oprava

z clanku

"Depák, jak dělaji takovej virvál," souhlasil příchozí, "tak to maj´ něco za lubem. Všicki pudou na cigány a ani si nevšimnou, že jim zatim kapsy vybírá někdo úplně jinej."

.po oprave

"Depák, jak dělaji takovej virvál," souhlasil příchozí, "tak to maj´ něco za lubem. Všicki pudou na gadžu  a ani si nevšimnou, že jim zatim kapsy vybírá cigán."

."Takovej starej cikánskej trik, že to furt na ty lidi funguje?"

0 0
možnosti
P

pěnice

1. 9. 2011 13:48
Není pro nikoho tajemstvím,

že naši papaláši jsou takoví novodobí loupežníci. Co mi ale vadí více, že lidi ( ? ) které živíme a vše za ně platíme z daní nás ohrožují na životě. Pro mně je prioritou bezpečí mých dětí a moje. Ve volbách můžeme řešit další problém.

2 0
možnosti
KS

Tuubeen

1. 9. 2011 14:11
Re: Není pro nikoho tajemstvím,

A uvědomujete si, že cikáni (a všichni další) jen využívají možností, daných zákony atd?

Nehledě na to, že s tím "placením všeho" to zas tak horké není, ze samotných sociálních dávek se vzdor pověrám slušně žít nedá. A to, že postihy drobné kriminality jsou tak malé, že se taková činnost vyplácí, to je opět vina koho...?

0 0
možnosti
RP

ro.pro

1. 9. 2011 13:44
Musíme řešit postupně.

Do listopadu vyřešit cikány a 18.listopadu politiky[>-]EURvRvRv!!!!!!

4 0
možnosti
KL

Tipeq

1. 9. 2011 13:13
Jako úvaha to není špatný,

ale pro běžného člověka je větší hrozba kriminalita, kravál, obtěžování a pokřikování asociálních živlů(bílých, černých, fialových..) než nějaký tunelář, kterého v životě neviděl

2 0
možnosti
KS

Tuubeen

1. 9. 2011 13:36
Re: Jako úvaha to není špatný,

No, nevím, nevím... třeba mě se určitě víc dotkne zvyšování DPH, než pokřikování živlů na ulicích (na živly lze ostatně vždycky zavolat policii).

0 0
možnosti
LA

Lex Aeterna

1. 9. 2011 13:04
Je zčásti pravda, co jste napsala

jenže ten dialog je dle mne vymyšlený. Důchodci v drtivé většině nesnáší cikány stejně jako ostatní členové majority, víc než politiky i tuneláře.

1 0
možnosti
KS

Tuubeen

1. 9. 2011 13:34
Re: Je zčásti pravda, co jste napsala

Dialog byl odposlechnut předevčírem(?) večer. O sympatiích k cikánům nebyl, spíš o tom, co se za současným boomem zpráv o romské kriminalitě skrývá. Není každý důchodce senilní hlupák, co si nevidí na špičku nosu...

0 0
možnosti
JJ

jita

1. 9. 2011 12:45
Také mám dojem

že tu sledujeme vrtění psem.

Tohle je mistrná manipulace s veřejným míněním. A lidi se toho chytili. Pozornost je odvedena stranou a hele už se schvalují další zákony, vyhlášky a dodatky, které nám zase seberou kousek z vydělaných peněz, ožebračí ty co už nebo nikdy nemohli pracovat a navíc vše zdraží.

Je třeba najít cíl - lidé se zlobí a moc se zlobí. Tedy ať si tu zlobu vybijí na někom jiném . Co takhle ... jsou tu dlouho. Lidé s nimi mají léta špatné zkušenosti. Stačí jen trochu více psát o věcech, které se už léta dějí. Ve spoustě případů jde o prkotiny, o kterých by jsme se nedozvěděli. Obvykle se o nich totiž v novinách nepíše a ve zprávách se o nich nemluví.

Tohoto "vrtění psem" se už účastní novináři a i vláda samotná.

2 0
možnosti
KS

Tuubeen

1. 9. 2011 12:52
Re: Také mám dojem

Souhlasím. Bohužel je zřejmé, že se to daří. I když, jak je vidět, se staršími a zkušenějšími lidmi to nejde tak snadno...

0 0
možnosti