Diskuse

Něvěra online

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

Deleter

26. 2. 2010 14:51
Mno,

kolega - psycholog musí mít opravdu vynikající intuici, když vytuší, že mluví-li žena o svém muži jako o manželovi, jsou asi manželé.;-D;-D;-D

Jinak, když už to nechcete, dámy, tak ho aspoň nechte, ať si to vyřídí sám. Jakým způsobem to bude, nechte na něm, stejně to neovlivníte.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

26. 2. 2010 13:49
2 strany mince

1) v situaci manželky.....celkem chápu její blbý pocit

2) pokud se manžel musel už někde "realizovat" - pořád lepší, že takhle než....

Tolik nesporné body.

O tom jestli je cyber-sex nevěra nelze rozhodnout ani na netu ani u sexuologa, to je opravdu individuální. Pro prudérnější povahy to může být docela otřesné zjištění, pro svobodomyslné něco, z čeho přece nebudou dělat kovbojku (možná se chvilku tvářit naštvane, ale bez fatálních dalších kroků)

Dále spekulace o tom, že s ní "určitě něco musí mít i v reálu", "a když neměl, tak určitě bude" spíš svědčí o frustraci pisatele než o realitě. Může to být tak i tak.....nelze to nijak odvodit z dané situace. Trochu nadhledu do života. ;-D

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

24. 2. 2010 23:59
karma...

víc komentářů si raději nedovolím... :))

0 0
možnosti
M

machinist

24. 2. 2010 16:30
koukam, ze neni nad to nez resit cizi zivoty

.O)

0 0
možnosti
P

polibek

24. 2. 2010 16:35
Re: koukam, ze neni nad to nez resit cizi zivoty

dáma si to musí vyřešit sama, tohle za ni nikdo tělem nevyřeší;-)

0 0
možnosti
P

polibek

24. 2. 2010 15:29
mám řešení

Po dotazu na mou drahou polovičku se na mne lišácky podíval a odpověděl: tak striptýz bych chtěl naživo a od tebe. Co brání paní, když drahouška načapá ve virtuálním světě s kolegyní, začít se svlékat a počítač s webkamerou natočit přímo na sebe. Z prvé se objektem rozkoše stane manželka, za druhé virtuální striptérka bude odsunuta na druhou kolej v lepším případě, v horším uvidí dva milující se lidi a buď se virtuálně připojí, nebo to sklapne a přestane ji to bavit, bude zhrzená. To je odpověď mého miláčka- no jo no typický chlap:-/a rozvod je zažehnán- nevěrní s virtuální děvou jsou oba;-D

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

24. 2. 2010 15:39
Re: mám řešení

Že pana manžela zdravím: tohle byla i moje první reakce :-) - manželka se měla neprodleně zapojit a děvě z monitoru vytřít zrak. Jen jsem sem takové nemravnosti nechtěla psát... ;-D

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

24. 2. 2010 15:17
Nevěra je když...

se jeden z partnerů cítí podveden chováním toho druhého. Je to samozřejmě o názoru a domluvě partnerů, pokud si třeba dají sexuální volnost, nemusí považovat za nevěru ani veřejné každodenní obcování svého partnera v podstatě s kýmkoli nebo čímkoli.

-

Pokud jsou ale založení naivně romanticky (a neříkám, že je to špatně, musí to být krásné, i když těžké), může být nevěrou i myšlenka. A mohou to tak pociťovat oba, i ten, kdo se myšlenkou zpronevěřil romantické lásce.

-

Neodsuzuji žádné z těchto měřítek nevěry, za důležité považuji, aby oba partneři měli nastavena tato měřítka velmi podobně. Jinak dojde k tragikomickým situacím, popsaným v článku. :-/ (mimochodem zajímavém článku, díky)

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

24. 2. 2010 15:41
Re: Nevěra je když...

Tragédie je, když jeden je liberál a druhý naivní idealista... :-/

0 0
možnosti
P

papaya

24. 2. 2010 14:18
já to říkám pořád, že

katolíci hofírkovského typu škodí zdraví :-P Že jich je na Slovensku něurekom (hezký  výraz) o tom nepochybuju. Nechápu, proč tohle paní nazývá manželskou krizí ? Pokud chlap posiluje pažní svaly, měl by se s touto aktivitou uchýlit mimo dohled své milované ...asi ... ale jinak to považuju za neškodnou sci-fi nahrážkovou aktivitu, ať už probíhá v koupelně nebo před web kamerou. Sexuolog by měl vrátit diplom, pokud jí nabádá k rozvodu a mladá paní by si měla dát mokrou handru na čelo.;-)

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

24. 2. 2010 14:42
Re: já to říkám pořád, že

I já bych to nazvala manželskou krizí, když se dva neumějí dohodnout. Ačkoliv pánovi nic nebránilo prohlásit, že s dotyčnou už se kontaktovat nebude, a příště tajit líp, než se "zaseknout" a manželku odbýt.

Jen ten sexuolog mi přišel naprosto nepochopitelný.

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

24. 2. 2010 14:04
to je huste...

a ze vsech stran. Muz je de***, protoze kdyz uz se takto ukaji s kamoskou, tak je rozdil s realem skoro zanedbatelny. 

Ale nejvetsi masakr jsou ty reakce mamin a hlavne pseudo-sexuologa (ktery se jeste prsi svou udajnou profesionalitou). je to presne jak feministicka "rovnopravnost" - zeny maji vsechny prava, muzi zadne. Zena ma pravo na sex a orgasmus, kdyz potrebuje, ale pokud ne, muz musi trpne snaset pust. Zadne - "promluvte si, vyreste to" ale "opust ho, posli ho do haje, vykasli se na nej". A to se rika, ze zeny maji vetsi socialni inteligenci, jsou empatictejsi a citlivejsi. Prdlajs. To mozna kdysy, ted jsou to emancipovane muzatky.

0 0
možnosti
P

papaya

24. 2. 2010 14:21
Re: to je huste...

a kdo tady může za to, jakou máte doma manželku ? Pozoruhodné....:-/

0 0
možnosti
A

anoki

24. 2. 2010 13:56
hmmm

tak proti onanii u porna nic nemám, ale dělat to takhle ještě k tomu s kámoškou to už je podle mě o něčem. Ty by mě osobně taky bolelo. To bych mu nevěřila, že to dělají jen virtuálně:-(

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

24. 2. 2010 14:44
Re: hmmm

Jen poznámečka: mně z dotazu vyplynulo, že ta "kámoška" není kámoška, ale právě paní, kterou dotyčný našel po internetu za tímto účelem, a slovem "kámoška" manželce označuje fakt, že mezi nimi nedošlo ke koitu.

0 0
možnosti
GMI

Glock Mark II

24. 2. 2010 13:36
to je samé právo právo právo

Kde zůstaly povinnosti? 8-o8-o8-o

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

24. 2. 2010 14:35
Re: to je samé právo právo právo

Především si myslím, že právo na štěstí v manželství je pitomost: jak může být jeden, kdokoli, šťastný, když ten druhý je nešťastný? To se přece netýká jen žen!

0 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2934x
Láska nedává nic než jen sebe a nebere nic, co sama nemá.
Lásce nic nepatří, ale ani ona nikomu nepatří.
Lásce totiž zcela stačí samotná láska.
Milujete-li, neměli byste říkat "Bůh je v mém srdci", ale raději říkejte "Já jsem v srdci Boha."
A nemyslete si, že lásce můžete určovat směr, protože láska, pokud jí stojíte za to, určí směr vám.
(Džibrán Chalíl Džibrán, Prorok)