Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Janulice78

2. 7. 2010 19:17
vtipnyyyy

R^

0 0
možnosti
X

xychteen

2. 7. 2010 18:09
Nechci vypadat jako hnidopich...

...ale ti přechodníci - žádná sláva (tedy s přihlédnutím k údajům z miniprofilu) :-)

:

Jinak bych se též přikláněl k názoru, že se to nedá moc srovnávat, neb se dá na téma nazírat z různých úhlů a pokaždé ta relace vyjde trochu jinak. Ale článek je jako letní četba rozhodně lepší, než žralok na Jadranu

;-D

Přeji hezký den

0 0
možnosti
T

Tangua

2. 7. 2010 19:21
Re: Nechci vypadat jako hnidopich...

Máte pravdu, ten, kdo zná přechodník pouze ve tvaru singuláru feminina (např.: "autor článku tvrdíc..") by se takovým slovům měli raději vyhnout a nahradit jiným slovním obratem. Jinak na druhou stranu nutno konstatovat, že autorka v tomto případě rozhodně není sama.

0 0
možnosti
T

tripsi

2. 7. 2010 17:40
Woodyho pravda

The most expensive sex is free sex

0 0
možnosti
MC

milovani

2. 7. 2010 17:12
Smekám

Moc výborně napsaný článek ... vytrhovat jednolivé řádky či sumy je naprosto zbytečné. Opravdu smekám, před tak výborně napsaným článkem.

Je to i důvod se nad tím zamyslet a nejspíše se i trochu polepšit (byť nezanáším) a udělat manželce alespon trochu radost, víc než obvykle.

Děkuji R^R^R^

0 0
možnosti
L

Luisa

2. 7. 2010 22:46
Re: Smekám

R^

0 0
možnosti
KML

Královna Medvědice LXXXVIII

2. 7. 2010 15:54
Otázečka

a co když živí rodinu manželka, kterou chtěl především manžel?

0 0
možnosti
RK

Renatus Karmín

2. 7. 2010 16:01
Re: Otázečka

Tak to vlastně dostává manžel za sex ještě zaplaceno. To by chtěl každý, ale málokomu se to podaří.

0 0
možnosti
RK

Renatus Karmín

2. 7. 2010 15:34
Upřesnění

Cena manželky není až tak vysoká, tam přepočet vychází ještě slušně. Ale cena rodiny je vysoká. Pokud tedy někdo bere rodinu jako nutné zlo, jako daň za sex, tak tomu se opravdu každá soulož sakra prodraží. Zde vyjde prostitutka nepochybně levněji. Nicméně ne každý to tak cítí. Jsou muži, které rodina baví a pak je možno tyto náklady zařadit třeba do kategorie "hobby". Každá soulož se tak výrazně zlevní.  

0 0
možnosti
AH

alex hart

2. 7. 2010 16:05
Re: Upřesnění

B I N G O !!!   Hřebíček na hlavičku!  A právě proto mi přijde tohle srovnávání docela trapné a hloupé.

.

Ale současně to o něčem přeci vypovídá. Minimálně o tom, že asi existují muži, kteří to takhle počítají. A možná i to tom, že se v životě muže může vyskytnout okamžik, kdy to takhle cítí, a to i přesto, že si své rodiny jinak cení.

.

Nechci to zde znovu rozebírat. Myslím si totiž, že moderní ženy, které stále něco chtějí řídit, najraději předělávat svého manžela, místo řádné výchovy dětí, které dnes maminku pošlou pěkně zvostra do hajzlu,  by měly mít alespoň základní znalosti psychologie a dalších běžných manažérských disciplín pro práci s lidmi. Především by tedy stačilo slušné vychování, a rozum, ale kdo tohle všechno dnes má? Že?

0 0
možnosti
RR

RumBum

2. 7. 2010 14:00
by me zajimalo, jak jste prisla k tem 40000 za sex...

to je pri strizlive cene 1500/hod, prosoulozenych 26 HODIN mesicne.... Vy divosko! 

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

2. 7. 2010 14:04
Re: by me zajimalo, jak jste prisla k tem 40000 za sex...

V tomto případě jsem se držela údajů z původního článku a nepočítala jsem sazbu hodinovou, ale úkonovou. ;-)

0 0
možnosti
RR

RumBum

2. 7. 2010 13:31
ono je to prast jak uhod...

sex je nakladna vec, at uz si to chlap plati po kusech, nebo to nakoupi v balicku s manzelkou.

0 0
možnosti
PVBAN

papaya v banánu a naopak

2. 7. 2010 13:46
Re: ono je to prast jak uhod...

;-D;-D jejich revírem je kaufland ... a je to v akci ...i s přibalenou plastovou miskou zadarmo !!

0 0
možnosti
AH

alex hart

2. 7. 2010 13:30
Manželky a prostitutky

Jak vůbec chápat všeobecně známý povzdech srovnávající cenu za manželku a prostitutku? Věřím tomu, že naprostá většina normálních ženatých mužů si je dobře vědoma toho, že takové srovnání je nesmyslné. Žádná  ku..a vám přece nebude pečovat o domácnost, když za jednu noc vydělá brutto něco kolem 10 tisíc, takže když všechno dobře jde, tak má plat srovnatelný s ústavním činitelem. Ty holky, co jdou někde u dálnice za 500 raději vůbec nepočítám, protože je považuju za docela velký zdravotní riziko. A toho  si je nejspíše vědom asi každej chlap.

.

Proč se tedy občas taková nevhodná srovnání vůbec objevují? Podle mne asi proto, že řada manželek má tendence vydírat své manžely právě sexem. Že své blbé nálady přenášejí právě nejvíce do postele. A že vůbec nevypadají jako nadšené amatérky, o kterých píše autorka v diskusi.

.

Jinak si yslím, že řada žen sice domácí práce koná, ale asi aby se svým manželům pomstily, tváří se u toho stále jako žumpa... Tj. buď n a s r a n ě, nebo vyčerpaně. 

0 0
možnosti
AH

alex hart

2. 7. 2010 13:44
Re: Manželky a prostitutky

P.S.

Těm nechápavým, nebo těm co nechtějí chápat dodám, že tohle nevhodné srovnávání lze číst asi takto:

.

Kdyby si dvakrát do měsíce zaplatil prostitutku bude mít asi tak stejně sexu s asi tak stejně nadšenou ženou jako normální muž s maželkou po určité době manželství. Asi tak za 5 tisím měsíčně. Neměl by holt tu ostatní péči manželky o domácnost a o rodinu. Otázka je, kolik mužů by občas nemělo chuť (myslím spíše jen hypoteticky) na takovou výměnu!!!

Tak je třeba to podle mne číst a chápat.  A taky si myslím, že ti co mají doma "nadšené amatérky", nemají vůbec potřebu takových srovnání.  Taky si myslím, že takový povzdech říkají muži, když si spočtou, kolik měsíčně narvou peněz do rodiny, aniž by měli možnost rozhodovat o některých věcech, které rozhodují jejich manželky. To taky zamrzí.

0 0
možnosti
AH

alex hart

2. 7. 2010 13:13
Nadšené amatérky?

Tyhle výpočty jsou oboustranně docela trapný, řekl bych. Nejvíce mě ale pobavil výrok autorky v diskusi o nadšené amatérce.  To jsem se opravdu neudržel smíchy.

.

Jinak má autorka pravdu v tom, že žena,která opravdu pečuje o domácnost a o rodinu, bez blbejch keců a dokonce ještě s nadšením, že je v dnešní době opravdu naprosto k nezaplacení. Na druhou stranu, pánové, znáte někdo takovou? Jestli jo, tak vám závidím.   Já znám docela dost těch, co sice občas něco udělaj, ale spíše permanentně nestíhaj a jsou furt zpruzený. Těch je poměrně hodně. Taky je dost těch, co doma docela na všechno prděj, a tak by zpruzený podle mě bejt nemusely, ale jsou stejně, asi už jen z toho pomyšlení, že by měly doma něco udělat. To co píšu, je samozřejmě nadsázka, ale jistě se v tom mnohé z vás milé dámy poznáte.

.

P.S. Jak se přepočítávají blbý řeči a blbý xichty na peníze, nevím, a ani to řešit nechci. Jen připomínám, že vám to v rozpočtu té vaší faktury chybí.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

2. 7. 2010 13:16
Re: Nadšené amatérky?

Blbý ksichty a blbý řeči měl tendenci přepočítávat autor původního článku. Já přepočítávám výhradně činy... a nemůžete se mi divit, že ve mě přepočítávání manželských koitů v originálu vzbudilo matematickou zvědavost. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2934x
Láska nedává nic než jen sebe a nebere nic, co sama nemá.
Lásce nic nepatří, ale ani ona nikomu nepatří.
Lásce totiž zcela stačí samotná láska.
Milujete-li, neměli byste říkat "Bůh je v mém srdci", ale raději říkejte "Já jsem v srdci Boha."
A nemyslete si, že lásce můžete určovat směr, protože láska, pokud jí stojíte za to, určí směr vám.
(Džibrán Chalíl Džibrán, Prorok)