Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

j.cizek

14. 4. 2011 0:14
Další v řadě....

Další v řadě smyšlených článků, které mají za cíl - já vlastně ani nevím co.... Možná ukázat, že nemáme házet všechny do jednoho pytle? A když pak někde bouchne autobus plný lidí cestujících do práce, protože "Bojujte  osobami svými" je jedním z příkazu Koránu - tak si všichni řekneme, že muslimové jsou i hodní a stojí to zato je vedle sebe mít i za cenu dalších menšinových teroristických útoků. Tak nějak?

0 0
možnosti
L

Livrak7

14. 4. 2011 8:05
Re: Další v řadě....

R^ x 100

0 0
možnosti
Z

Zeero

13. 4. 2011 22:01
Variace na pindy

Ja si myslim, ze tu ma pravo zit kdokoliv chce, pokud se prizpusobi pravidlum hry (ted nemyslim, aby zadupal do zeme vsechno, co se jeho puvodu tyce, ale to, aby se ridil vetou jiny kraj, jiny mrav - aby si vzdy uvedomil, ze je v jine zemi s jinymi tradicemi...) a muze byt treba modrofialovy a muze se stavet na hlavu.

Jinak se docela divim nekterym komentarum nasich hrdych vlastencu a mudrcu. Myslim, ze pravo na svobodnou viru je jednim ze clanku nasi ustavy. Proto kazdy ma mit svobodu toho v co veri. Jisty pan zde napsal, ze by zakazal stavet mesity. A co byste rikal na to, kdyby vam nekdo branil stavet si svuj dum, kvuli tomu v co verite?

Co se tyce toho citatu z Koranu, tak podobny se nachazi i v Bibli :)

A jeste nakonec bych rad dodal, ze blog ma (tedy alespon podle me) slouzit k necemu podobnemu jako psany denik, takze ke sdeleni myslenek. A at jsou sebehloupejsi, tak jsou prece vyslovnym pravem autora. A pokud se nekomu nelibi, tak proc to tedy cte? Nebo lip proc komentuje?

0 0
možnosti
MP

Martin V2

14. 4. 2011 7:05
Re: Variace na pindy

Mešita není obytný dům a víra je sice hezká věc, ale když budu v rámci své víry hlásat to co islám, dost pravděpodobně mě zakážou a zavřou do vězení.

0 0
možnosti
PK

Kočipatá

13. 4. 2011 20:33
O muslimech vlastně nic nevím..

O muslimech vlastně nic nevím - tedy z přímé vlastní zkušenosti. Jen z médií a internetu. Škoda, že ten článek byl tak jednostranný. Jako pokus přinutit nás zamyslet se nad naším pokrytectvím je to dobrý, ale co dál? Je lepší zabít nevěřícího jenom proto, že nevěří v to co já, nebo ukrást plechovku barvy? Já beru plechovku. Ne, že by to bylo úplně dobře, ale stejně.

A moc nechápu ženy češky, které přestoupí na islám. Fakt je to lepší dělat někomu služku? Nemoct chodit sama ven? Nechat se zabít pro nevěru? Nosit burku?? Ponížit se na úroveň domácího zvířete? Proč to děláte?

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

14. 4. 2011 8:51
Re: O muslimech vlastně nic nevím..

No dobře, ale co si má myslert člověk, který přichází ze země, kde se nevěřící nezabíjejí a když se zjistí, že jste ukradl plechovku barvy (ne že by ji snad nikdy nikdo neukradl!), nepromluví s vámi už ani klika u dveří? Bude si nějak extra považovat toho, že u nás se nevěřící (taky) nezabíjejí? Nebo si spíš všimne, že se ukradenou plechovkou bez problémů pochlubíme?

0 0
možnosti
PH

Azbestus

13. 4. 2011 20:28
To jsou zase pindy...

Je do vás vidět jak do hubený kozy teta...[>-]

0 0
možnosti
W

wllkk

13. 4. 2011 20:08
Ach jo

já bych se na to vykašlala, paní kecá a maže přízpěvky, které se jí nehodí do krámu

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

14. 4. 2011 8:39
Re: Ach jo

To asi neznáte zdejší systém. Autor nemůže mazat z diskuse nic.

0 0
možnosti
RMM

RJJ milovník miltikultury

13. 4. 2011 19:59
K smíchu

Jak členka skupiny lidí, notorických kriminálníků a násilníků si zoufá nad těmito historkami. Prý každodenními. Já nevím, kde ono slimáčí stvoření žije, ale já mám asi štěstí a žijeme normálně. To se zcela jistě změní, pokud v našem zatím poklidném městě budou žít i tito muslimští primitivi.

Zatímco autorka se pohoršuje nad naprostými prkotinami, tak v Rotterdamu má většina přistěhovalců trestní záznam. A ten zbytek možná záznam nemá, ale jak asi tak jejich chování vypadá?? Dalších minimálně 30% jich bude dělat bordel taky, zato dělat nebudou..

http://www.sme.sk/c/4874921/vacsina-etnickych-marocanov-zijucich-v-rotterdame-ma-trestny-zaznam.html

Paní autorko, řešíte prkotiny, ale tohle je trochu jiné kafe, že.. 

Klasická demagogieRv

0 0
možnosti

Pančelka

13. 4. 2011 20:03
Re: K smíchu

Žádná demagogie. Češi jsou v porovnání s řadou ciziců jednak studení uzavření čumáci a taky pěkně vyčůrané bestie. Ve vašem malém městečku si moc cizinců neužijete a navíc je z vás cítit  xenofobie. TAKŽE S TÍM SMÍCHEM BRZDĚTE.

0 0
možnosti
DH

daris

13. 4. 2011 19:58
Hulváty a zloděje najdete všude na světě,

nemyslím si, že by se shromažďovali pouze u nás. Důležité by přece měly být zákony a tradice země, ve které chci žít. I tady muži bijí ženy - ale ty se mohou bránit, v mnoha případech je násilník odsouzen podle zákona. V muslimských zemích podle práva šaríja je bití a týrání žen v souladu se zákonem. Úplně klidně tam ubičují k smrti čtrnáctiletou holku, kterou znásilnil vlastní bratranec. Ale to je vlastně úplně v pořádku. Nikdo přece neporušil zákon. Já osobně bych se nejen nechtěla integrovat do takové země, ale nikdo by mě tam ani nepřinutil žít. Osobně nemám moc ráda lidi, kteří se otřesou odporem při pomyšlení, že by se snad měli integrovat do naší společnosti, ale přitom s úplnou samozřejmostí využívají veškeré výhody, které jim naše společnost nabízí. Nechci házet všechny muslimy do jednoho pytle, ti kteří se neřídí podle násilnického Koránu a nechtějí pozabíjet všechny nevěřící /rozuměj křesťany/ mi vůbec nevadíl...

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

14. 4. 2011 8:54
Re: Hulváty a zloděje najdete všude na světě,

Ano, hulváty a zloděje najdete všude na světě. Ale někde jim to tolerují víc a jinde míň. Zákony důležité jsou, a tradice - jaké tradice? A jak staré ty tradice mají být?

0 0
možnosti
JH

jirha

13. 4. 2011 18:33
Ale co mě nejvíc bere

je karma tohohle článku-

0 0
možnosti
JH

jirha

13. 4. 2011 18:32
A což takhle obráceně

O co tu ty chlape vlastně pohledáváš? Pracuješ v jiný branži než jsi vystudoval takže jsi sem nepřišel co by odborník na práci ale prostě jsi sem šel za lepším.

Když se nechceš integrovat tak proč tu chceš žít proč se nesebereš a nejdeš tam kde by ses integrovat mohl?

Já pořád nechápu lidi co sem přijdou rozsévají moudra o tom jak to tady děláme špatně ale doma být nechtějí. Pokud jsou to lidi ze "západu" bývá to pohříchu tím že u nich se nemohli chatit a tady jsou kongové jen proto že vysvihnou CV v anglině a management padne na pozadí. Doma by brali polovinu co tady a ještě by si za tokoupili pětinu co tady. Nebo jsou z jihu a pak jsou obvykle nespokojení s politickou situací tam doma a jdou sem dělat cokoliv. Přesto nás soustavně poučují a umravňují.

Já vím že se mnohdy nechováme jak bychom měli a že se tu krade tak že je mi z toho denně zle ale nechápu tyhle cizince proč tu chtějí být když jim to tak vadí že nemají zájem o to s námi soužít.

0 0
možnosti
M

multIX

13. 4. 2011 20:18
Re: A což takhle obráceně

Však oni si časem zvyknou a přispůsobí se.Stejně jako to udělali indočeši;-DR^

0 0
možnosti
ZB

cervenec

13. 4. 2011 16:08
Autorka a argumentace

Ja teda zamerne neresim obsah clanku, to se tady resi az dost :) ale zamerila jsem se pri procitani diskuse ciste na to, jak autorka pouziva argumentaci - a protoze je hodnoceni argumentace muj denni chleb, zcela zodpovedne prohlasuju, ze je autorka naprosto neuveritelnej demagog, kterej vsechno otoci sestkrat dokola. Z takovy bych pri obchodnim jednani vylitla z kuze a nedokazala/nakonec ani nechtela dohodnout ani ň...

0 0
možnosti
W

wllkk

13. 4. 2011 17:41
Re: Autorka a argumentace

pakliže konvertovala směrem muslimským, je to jejich přirozené chování. Pozbývá smyslu s touto paní diskutovat... a navíc, jak je již jejich dobrým zvykem dojdou-li argumenty, nastává nátlak... jakýkoliv

0 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2934x
Láska nedává nic než jen sebe a nebere nic, co sama nemá.
Lásce nic nepatří, ale ani ona nikomu nepatří.
Lásce totiž zcela stačí samotná láska.
Milujete-li, neměli byste říkat "Bůh je v mém srdci", ale raději říkejte "Já jsem v srdci Boha."
A nemyslete si, že lásce můžete určovat směr, protože láska, pokud jí stojíte za to, určí směr vám.
(Džibrán Chalíl Džibrán, Prorok)