Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Mila autorko, tehdejsi deti nikdo neucil ve strelbe ne proti náckům, ale proti ostatnim obcanum. Ty deti nacci hodlali zplynovat a zotrocit nikoliv v ramci doprovodu infiltrovat a pak se pustit do svych zachrancu. Ty deti byly az do smrti vdecne a tomu ucili i sve potomky, nikoliv naopak jak se to deje v Brititanistanu, Frankistanu- Severni Alzir a treba Svedistanu. Ale to je jen takova drobnost,ze jo? Jinak o tom kdo tady buďe rozhoduji nasi obcane ne muslata v zahranici a jejich pata kolona jako je Vami zmineny plastelinsky blondacek, fanatisky vyznavac arabsky jar a mistr lichych predpovedi. Bez ucty i v tomto svatecnim case.

8 0
možnosti

26. 12. 2014 9:09

Předpokládám, že ty zachráněné děti okamžitě nezačaly formou žalování u britského ombudsmana vyžadovat "svoje práva" a že Angličanům otevřeně nesdělily, že pokud se jim nelíbí židovská víra, mohou se klidně z Anglie vystěhovat.

Dále předpokládám, že ty děti nezačaly na londýnských předměstích zapalovat auta a vytvářet No-Go zones, kam se obyčejní britští strážníci báli byť i jen vstoupit.

Zřejmě nebudu daleko od pravdy, že ty zachráněné děti nepochodovaly po ulicích a nezahalené Britky neoznačovaly za prostitutky.

Ty zachráněné děti s vysokou pravděpodobností neprohlásily, že britský právní řád pro ně nic neznamená, protože ony mají Boží slovo a budou se chovat jen podle něj.

Soudím, že zachráněná děvčátka se s chutí šla vykoupat do bazénu a neurážela je přítomnost chlapců či dívek v plavkách.

A nakonec- ty děti se po válce rády vrátily domů.

Vůbec si pana WIntona neberte do úst.

18 0
možnosti
Foto

Předpokládám, že to své číslo používáte místo jména pro potřebu ilegality:-)

1 1
možnosti
VA

Slučujete neslučitelné!!Pakliže se bude jednat o uprchlíky křesťany, židy ateisty, jezidy a pod. není problém., Jen zde prostě nechceme rozšiřovat už tak dost velkou muslimskou komunitu.Není to o nedostatku soucitu s trpícími ale o pudu sebezáchovy!! Pokud totiž uprchlíci nemají ochotu v zemi která je přijme žít podle pravidel daných touto zemí a s odvoláním na své náboženství nám vnucuje svou víru, nemají zde co dělat a mohou žádat o azyl v některé z muslimských zemí8-o A mimochodem, srovnání s Nicolasem Wintonem bylo trochu přes čáru a hloupé. 8-o

12 0
možnosti
Foto

Tak to jste asi první investigativní občanka, která vyšetřila, že ti uprchlíci nám chtějí vnucovat svou víru8-o

0 5
možnosti
OP

RvRvRv Je snad 21. století stoletím šlapání po všem ušlechtilém?

3 0
možnosti
KV

K87a92r62e86l 50V72a72n28ě33k

26. 12. 2014 9:01

Pokud tedy chcete srovnávat přijímání židovských dětí za světové války a přijímání muslimských uprchlíků dnes, vytvořte i jiné srovnání. Kolik židovských dětí na sebe vzalo vestu s výbušninou a s výkřikem Ježíš je věčný se odpálilo v davu lidí? Kolik z těch židovských dětí v dospělosti vtrhlo do škol a pozabíjelo nevinné školáky. Kolik z těch židovských dětí si stouplo před kameru a řezalo hlavy spoutaným rukojmím ve jménu zvrácené ideologie. Ať pátrám v paměti jak chci, tak takový příklad neznám. Proto bych s klidným srdcem nasměroval muslimské uprchlíky tam kde je jim místní kultura blízká. Nikoliv proto, že s nimi necítím, ale proto že jim nerozumím. My po nich chlebem a oni po nás dynamitem?

19 0
možnosti
VA

Jsou věci mezi nebem a zemí, které sluníčkářům nevysvětlí ani Pánbůh ;-D

4 0
možnosti
JM

Je v tom drobný rozdíl. Tehdejší zachráněné děti, ani jejich potomci se nepřisály na státní sociální system, nerabovali a nezapalovaly auta za pokřiku "bůh je veliký" a po válce, pokud mohly, se vrátily domů.

Takže zkuste si za své soukmenovce lobovat třeba u krále Saúda nevím kolikátého.

19 0
možnosti
Foto

Pravda je, že děti po obětech, kterým nikdo nepomůže, se dají silážovat v masových hrobech. Postoj ale poněkud barbarský.

1 3
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2934x
Láska nedává nic než jen sebe a nebere nic, co sama nemá.
Lásce nic nepatří, ale ani ona nikomu nepatří.
Lásce totiž zcela stačí samotná láska.
Milujete-li, neměli byste říkat "Bůh je v mém srdci", ale raději říkejte "Já jsem v srdci Boha."
A nemyslete si, že lásce můžete určovat směr, protože láska, pokud jí stojíte za to, určí směr vám.
(Džibrán Chalíl Džibrán, Prorok)