Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Soininen

28. 11. 2009 23:06
Obranna společně sdílených hodnot je naší povinností.

Islám je prokazatelně nebezpečná sekta. Sekta která je absolutně netolerantní k ostatním náboženstvím, je krvelačná, urážlivá k jakýmkoliv výtkám, šíří se násilím, v míru či za váýlky se její vyznavači neskutečně množí, emigrace muslimů do Evropy je problém. Tento problém je třeba řešit co nejdříve, a to jak po dobrém tak i po zlém. Euroatlantická civlizace, Izrael musí chránit demokracii a svobodu, hodnoty na kterých byla a je založena. Jednotlivé národy musí chránit svou kulturní svébytnost. Pakliže přestaneme v této rovině bojovat a ztratíme své já, pak bude Euroatlantická civilizace odsouzena k potupnému zániku, degradaci sebe sama a co hůř v Evropě převládne kulturně méněcenný, ba až zdegenerovaný muslimský živel. To nesmíme dovolit v žádném případě. K dosažení těchto cílů a zájmů obyvatel Euroatlantického okruhu jež vyznávají relativně stejné hodnoty je tyto hodnoty bránit třeba i se zbraní v ruce.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

29. 11. 2009 9:39
Re: Obranna společně sdílených hodnot je naší povinností.

Naprosto netolerantní, ano. (Zato "my jsme tolerantní, proto je všechny vystřílíme.")  Znáte nějakou křesťanskou zemi, která má 5%ní muslimskou menšinu a zvolila si někdy muslimského prezidenta? Slaví se v nějakých křesťanských zemích muslimské svátky jako státní?

0 0
možnosti
P

premhel

28. 11. 2009 22:18
Fakt nářez !

Příliš odvážné a smělé i pro pokrokové muslimy.

Těšme se na jejich příval, neboť jejich náboženství je všechny tmelí dohromady způsobem, o jakém se nám - Evropanům - ani nesní. A to i ty "rozumné" jako je autorka tohoto článku. Mimochodem, obávám se, že takoví budou v drtivé menšině.

Doufám, že se mýlím :-/

0 0
možnosti
MK

RJJ

28. 11. 2009 22:32
Re: Fakt nářez !

Nemýlíte, tmelí se takovým způsobem, že pokud něco nepodnikneme, tak je tady do pár desetiletí zislamizovaná EvropaRv A to je bohužel jasný fakt. Jestliže běžná evropská rodina má prům.počet dětí 1,5, tak tito masulmani mají průměr narozených dětí v rodině 5 dětí. Prostě nás sežerou zaživaRv:-( Jak ostaně prohlásil nějaký představitel Alžírska, když prodával ropu, za možnost dostávat své spoluobčany za zvýhodněných podmínek do Francie:-/ Samožřejmě s prohlášením, že vagíny jejich žen pomohou k obsazení Francie a posléze Evropy..

0 0
možnosti
PN

petacx

28. 11. 2009 21:20
Máme odvahu postavit se zlu?

Máme odvahu postavit se zlu?

Hirsi Ali – jediný chlap v evropské politice R^ R^ R^

http://www.google.cz/search?hl=cs&source=hp&q=M%C3%A1me+odvahu+postavit+se+zlu%3F

Pouze Korán zastaví Muslimské fanatiky!  ;-€ R^

http://www.mzda.blogspot.com/2009/01/pouze-koran-zastavi-muslimske-fanatiky.html

0 0
možnosti
RH

retkini

28. 11. 2009 20:48
dobrý den Tuubeen

doufám, že se dnes dočkám odpovědi. Minule jste se vykroutila takže znovu: Šarija u nás ano nebo ne?

0 0
možnosti
MK

RJJ

28. 11. 2009 22:23
Re: dobrý den Tuubeen

Jistěže ano, vždyť to je jediná cesta, jak přežít tuto dobu;-O 

Rozhodně bych byl pro to, zakázat u nás šátky, atd. Chceš u nás žít, dobře, budeš dodržovat určitá pravidla. A né jak ve Francii, přivandrujou do cizí země a ještě si budou vyskakovat. Přitom to je jasné, že je to útočné vyznání. Fanatici si dovolujou čím dál víc, s takovou to v Evropě bude za 20 let vypadat hodně špatněRvRv

0 0
možnosti
JM

J i ř í

28. 11. 2009 20:32
Rok 1430

Četl jsem pěkné pojednání, že každému náboženství trvá 2000 let, než se "zcivilizuje". A protože Islám píše dnes rok 1430, tak je zhruba tam, kde byli křesťané ve středověku. Přeji všem muslimům, aby byli vyspělí a tolerantní dříve než za 500 let...

0 0
možnosti
N

nicknamed

29. 11. 2009 2:33
Re: Rok 1430

a kdy byli zcivilizovani zidi?, podle vasi teorie cca v roce 1000 let pred nasim letopoctem, nebo budhisti? ti jsou podle vas stejne civilizovani jako muslimove? kdyz to jejich nabozenstvi je zhruba stejne stare? jdete s takovymi teoriemi nekam, je to hromada nesmyslu

0 0
možnosti
JT

killy

28. 11. 2009 19:47
Už ve svojí podstatě nemůže existovat....

..........."pokrokový časopis českých muslimů" ! 

To  je nesmysl !

0 0
možnosti
PV

Vilém Hynek Jarmila

28. 11. 2009 19:36
divná kultura, kde muž nesmí nic vidět, aby neloudil

V normálních zemích všude na světě je snad dostatek prostředků, aby se lidi domluvili a aby muž už z náznaků pochopil, že žena nemá zájem. Zajímavý je, že u muslimů se i zahalená žena musí bránit pomalu samopalem. Možná to není ani tak ve vyzývavosti, jako spíš v tradičním nedostatku respektu a v nevíře v individualitu a osobnost ženy, která je vlastní právě islámu. Má islámská žena právo na rozkoš a má právo na to, aby si řídila, kdy a s kým ji chce mít? Snad právě proto je tu to zahalování. Do Evropy nepatří.

0 0
možnosti
JG

jiriiik

28. 11. 2009 23:29
Re: divná kultura, kde muž nesmí nic vidět, aby neloudil

A aby ze sexu neměly nic, tak je raději v některých zemích rovnou obřezají. Tfuj, pohrdám takovými chlapy a těmi řezajícími ježibabami.

0 0
možnosti
JS

reactt

28. 11. 2009 19:24
Článek..

No celej článek přesně vystihuje, jak je Islám kontroverzní.. Moje žena je Muslimka a já jsem pokřtěný ateista.. :-) Když jsme se přestěhovaly do ČR, byla ze všeho strašně zmatená. Třeba taková turecká koupel.. :-) Kde mě řekla, že je naprosto nepřípustné být s jiným pohlavím než stejným.. Já jsem jí na to odpověděl, že na mě žádnej odpornej chlap šahat nebude.. :-) Po roce života se mnou ráda chodí do sauny (pro všechny).. Ať jsem v ČR nebo v Turecku. To že nejí vepřové je její věc.. Já nesnášim Skopové a králíky.. :-) No a ten utkvěnej názor o problému s Kurdy a Armény se najednou také změnil. Už neříká že to neudělaly a svět lže. Ale jestly jsme něco takového udělaly, tak je mi to líto.. Už začíná chápat to vymejvání mozku, které islám může produkovat.. Po každé když se jede podívat domů, nahlíží své sestře do učebnic a zjišťuje, že učitelé lidi doslova nutí studium koránu.. Stejně tak se změnil názor na Izrael a útoky na Gazu.. Už to není střílej a pak vysvětluj, islám jí opouští..

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

28. 11. 2009 19:27
Re: Článek..

Ono záleží na tom, jakým informacím je člověk vystaven a jakou má vůli si všechno, co se mu podsouvá, prověřovat. Nedivím se, že Turci vidí tureckou historii jinak, než Kurdové... I u nás je těch "upravených historií" až až.

0 0
možnosti
P

Peťulák2

28. 11. 2009 19:07
Ad remcání na muslimy

Ono že by naši muži byli nějak tolerantní a slušně vychovaní, to se taky říct nedá. Když kupříkladu zůstanu večer u kamáradky na večeři a film a jedu potom v noci domů, mám-li kalhoty, neřekne nikdo ani popel. Pouze v práci ve dne si poslechnu, že bychom se jako ženské měly oblékat víc do sukní, a ne jak chlapi chodit v kalhotech. Splníte-li ale toto přání a obléknete se do sukně (podotýkám nijak vyzývavé) a vysokých kozaček, takže jsou nedejbože vidět kolena v silonkách, přes den v pohodě, ale v noci jen prší dotazy, za kolik jdete, úšklebky, jak jste asi drahá apod. Najednou má každý chlap pocit, že jste štětka, tedy něco míň než člověk, a může si k vám dovolit naprosto cokoli a vy si nesmíte vyskakovat.

Takže co se týká té evropské nadřazenosti islámu - z mého pohledu zas o tolik lepší, o kolik si myslíme, nejsme.

0 0
možnosti
JS

reactt

28. 11. 2009 19:46
Re: Ad remcání na muslimy

Záleží jak se to veme. Nikdo není dokonalej, ale tolerance je to podstatné.. A to v Islámu naleznež jen těžko.. (Samozřejmě hovořím o striktním dodržování Islámu)

0 0
možnosti
P

Peťulák2

28. 11. 2009 19:01
Ad remcání na muslimy

0 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2934x
Láska nedává nic než jen sebe a nebere nic, co sama nemá.
Lásce nic nepatří, ale ani ona nikomu nepatří.
Lásce totiž zcela stačí samotná láska.
Milujete-li, neměli byste říkat "Bůh je v mém srdci", ale raději říkejte "Já jsem v srdci Boha."
A nemyslete si, že lásce můžete určovat směr, protože láska, pokud jí stojíte za to, určí směr vám.
(Džibrán Chalíl Džibrán, Prorok)